BE THE BEST


A Be The Best Sports Agency segíti a fiatal tehetséges sportolókat, hogy kiteljesíthessék a bennük lévő potenciált. Támogatják őket speciális programokkal, valamint ügynöki képviseletet is ellátnak a sportolók esetében.


Nagyon izgalmas volt a téma, és többrétű a célközönség, de a közös munka során sikerült egy egyedi, minden szegmens számára vonzó arculatot és weboldalt megalkotnunk. 


"Azzal a céllal kerestük meg az Evobrands marketing ügynökséget, hogy olyan tervvel álljanak elő, ami kiemel minket a piaci versenytársakkal szemben. Az egyeztetések során nem csak a szimpátiájukkal, hanem szakmai tudásukkal és kreativitásukkal is lenyűgöztek minket. A megbízható, precíz munkavégzésen túl, kiemelendő, hogy rendkívül fontos számukra, hogy megértsék a partnereik valódi motivációját és értékeit. 

A végeredmény magáért beszél, mindenkinek ajánljuk a szolgáltatásaikat."

Árgyelán Olivér
ügyvezető

Miben segítettünk?

  • Arculattervezés
  • Weboldal megtervezése és programozása
  • Fizikai arculathordozók, például játékosoknak készített üdvözlőkártya
  • Videó intro készítése

Arculattervezés

A BTB esetében kiemelten fontos volt az ügyfél számára két szempont.

Nemcsak fiatalos, lendületes, élettel teli megjelenést szerettek volna viszontlátni, hanem az is kritérium volt, hogy megjelenésükkel eltérjenek a piacon már jelen lévő konkurensektől. 

Alapos kutatás után határoztuk meg azt az irányt, ami egyértelműen megfelel minden elvárásnak mind a színeket, mind pedig a formavilágot illetően. 

Új logót alkottunk meg

Az eredménnyel már az első logótervtől elégedett volt a megrendelő, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Ez segített minket, hogy minden további tervezésünk egységesen képviselje a fiatalos, színes, dinamikus megjelenést. 

Az arculat részeként elkészítettük még az alábbiakat:

  • névjegy
  • Facebook borítókép
  • Facebook posztsablon
  • Email aláírás
  • Instagram posztsablon

Minden egyes terv esetében tovább tudtuk fejleszteni a már lefektetett alapokat, és egy színes, játékos megjelenést vittük a kommunikációt segíti online sablonokba. 

Névjegy terveink Friss és fiatalos színvilágot használtunk

Social megjelenést is készítettünk

Fizikai arculathordozók 

Az arculat véglegesítését követően belevágtunk a kapcsolódó fizikai arculathordozók elkészítésébe. 

Készült például egy online és nyomtatott formában is használható játékos bemutató sablon, amely segíti az ügynökséget, hogy az új játékos legfőbb eredményeit és erősségeit áttekinthető módon, mégis elegánsan mutassa meg. 

Ezen felül az új tagok számára üdvözlőkártya tervet is készítettünk, amelyen személyre szabott idézetekkel köszönthetik a játékosokat a BTB közösségében. 

 

Weboldal megtervezése és programozása

Mivel ügyfelünk újként lépett a piacra, még nem rendelkezett weboldallal. Ennek megalkotása egészben ránk várt a drótvázaktól, kezdeti vázlatoktól egészen a kész grafikáig és a működő, leprogramozott weboldalig. 

Az egyeztetések során kitűztük, hogy melyek azok a pontok, amelyeket mindenképp szeretnének beépíteni a készülő weboldalba, és ezek alapján közösen véglegesítettük az első vázlatot. 

 

A weboldal fiatalos és egyedi


A weboldalba beépítettünk egy nyelvkezelőt is, hiszen az ügyfél előre jelezte, hogy a weboldalt angol nyelven is szeretné elérhetővé tenni. 

A szövegírásban is segítséget nyújtottunk, az átadott szövegeket javaslatainkkal tettük kerekebbé, gördülékenyebbé. 

A weboldal megtekinthető itt: https://btbsports.hu

 

Videó intro készítése 

Saját videós tartalmaik bevezetéseként készítettünk egy rövid, néhány másodperces video introt:

Az eredmény

Együttműködésünk során segítettünk piacra lépni egy olyan arculattal és weboldallal, amely méltón képviseli a cég alapítóinak szemléletét. A fiatalos, dinamikus megjelenés megszólítja a célcsoportot, a kiegészítésként készített fizikai arculathordozók pedig segítik a kommunikációt a csapaton belül és az új ügyfelek felé is. 
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK