A PROFI HONLAP CÉGED LEGFŐBB
VEVŐSZERZŐ ESZKÖZE LEHET

Az általunk tervezett honlapok
támogatják céged marketing tevékenységétFelkeltik a látogató figyelmét
Támogatják a kapcsolatfelvételt
Informálják a látogatóikat
Építik a brandet


Értékesítenek / támogatják az értékesítést
Elérhetőségeket gyűjtenek
Remarketing listát építenek
Bizalmat építenek

Hogyan dolgozunk,
ha céges weboldal készítéséről van szó?

A céges weboldal készítés különleges szakmai szemléletet és szakértelmet követel, valamint sokéves tapasztalatot.
 • Egy profi weboldal elkészítésében jól kell összeállítani a menürendszert, amely meghatározza, milyen fő témák kapnak majd helyet a weboldalon.
 • Minden egyes aloldalt egyedileg meg kell tervezni, hogy az tartalmában és grafikájában is harmonikus legyen, a grafika támogassa a mondanivalót, és pontosan a meghatározott cél felé tereljük az olvasót.
 • A honlapkészítés része az is, hogy minden egyes aloldal meghatározott céllal készül, és világos helyet kap az online marketing folyamatokban.
 • A weboldal készítés során azt is fel kell mérni, hogy milyen egyedi funkciókra van szükség, amelyek segítik a kapcsolatfelvételt, a feliratkozók gyűjtését vagy a vásárlásokat.

Az alapos honlaptervezést azért nem érdemes kihagyni, mert ezzel az előre gondolkodással rengeteg bosszúságtól és későbbi költséges átalakítástól kímélünk meg téged, ugyanakkor minden nap élvezheted egy profi honlap előnyeit.

Milyen előnyöket tartogat számodra
egy igazán jól átgondolt, eredményesen működő weboldal?

Sokan a weboldalt egy online névjegykártyaként kezelik, vagy rosszabb esetben csak egy szükséges rosszként, amit kötelező felmutatni a 2020-as években. Pedig a honlapkészítés, ha az valóban profi, egészen új távlatokat nyithat meg a bevételszerzésedben.

Egy jó céges weboldal:
 • segít, hogy megismertethesd a céges, a csapatod az érdeklődőkkel
 • bizalmat épít
 • referenciákat, visszajelzéseket gyűjt és közvetít az érdeklődőknek
 • növeli az ügyfél adatbázisod akár új feliratkozókkal, akár új telefonszámokkal
 • segít, hogy az érdeklődők könnyedén felvehessék veled a kapcsolatot
 • előkészíti a vásárlásokat, megrendeléseket
 • segít minél több vásárlással növelni a havi és éves bevételed

Mindezeket az előnyöket viszont csak akkor élvezheted, ha a weboldalad nem találomra, tervezés és stratégia nélkül készül, hanem alapos tervezéssel és egy profi csapattal.

Milyen szempontokat veszünk figyelembe
egy új weboldal készítésekor?

Csapatunknál megvan a szükséges szakmai tudás mind a honlapod technikai elkészítéséhez, mind az értékesítési útvonalak és folyamatok hatékony felépítéséhez, mind pedig az aloldalaid profi szövegezéséhez.

Ugyanakkor már a honlaptervezés szakaszában, majd később a weboldal készítésekor is maximálisan odafigyelünk a te igényeidre.

Van néhány szempont, amelyet egyetlen céges weboldal készítésekor sem lehet figyelmen kívül hagyni:

 • Tudnunk kell, hogy mik a főbb céljaid a weboldallal.
 • Alaposan ismernünk kell a weboldalt meglátogató célközönséget.
 • Természetesen a tevékenységed, a termékeid, szolgáltatásaid is fel kell térképeznünk ahhoz, hogy a lehető legjobb weboldal készíthessük el neked.


Minden esetben áttekintjük a fő célokat, és a szakmai tudásunkat hozzáadva tervezzük meg azt a weboldalt, amely képes szállítani a vásárlókat a te céged számára is.

Milyen előnyei vannak egy egyedi fejlesztésű honlapnak
a sablonos megoldásokkal szemben?

Manapság nagyon elterjedtek a különböző Wordpress alapú weboldalépítők. Bár ez számos esetben lehet jó alternatíva, vannak olyan esetek, amikor jobb megoldás egy egyedi fejlesztésű honlap.

Gyakran találjuk szembe magunkat olyan kérésekkel, amelyek egy előre meghatározott keretrendszerben nem, vagy nem egészen lennének teljesíthetők, ilyenkor jöhet szóba az egyedi fejlesztésű honlap elkészítése.

Ez sokkal nagyobb szabadságot ad a honlapkészítés során, mind a grafikai megvalósításban, mind pedig az érdeklődőszerző vagy vevőszerző folyamatok felépítésében. Egy egyedi weboldal esetében fejleszthető bármilyen extra funkció, legyen az egy egyedi termékoldal, listaoldal, szűrők, egyedi formok, kvízek, tesztek, bármi, amit a megrendelő a saját weboldalán látni szeretne.

Sokakat elrettent a gondolat, hogy egy egyedi honlap készítése sokba kerülhet, azonban a honlapkészítés ára kedvezőbb, mint gondolnád. Cserébe pedig olyan egyedi megoldásokat kapsz, amelyek biztosan nem fognak visszaköszönni a konkurensed weboldalán.

Ha már megvan a sablonokkal elkészített honlapod, egyedi weboldal készítésére akkor is van lehetőséged. Ha úgy érzed, a mostani weboldalad nem hozza az elvárt számokat, akkor érdemes lehet egy teljesen új weboldal felépítésén gondolkodnod, amely már az összes kívánt funkcióval rendelkezik.

Ezen felül egyedi kampányaidhoz, legyen szó akár a vásárlók, akár a feliratkozók gyűjtéséről, készíthetünk egyedi landing oldalakat is. A honlapkészítés ára ez esetben jóval kedvezőbb, mint egy teljes honlap elkészítésének esetében.

Mikor érdemes elgondolkodnod
egy egyedi landing oldal elkészítésén?

Amennyiben a jelenlegi weboldalad nem alkalmas arra, hogy forgalmat terelj rá egy nagyobb kampányod számára vevőszerző vagy feliratkozószerző céllal, érdemes megfontolnod, hogy kampányaid számára elkészíttetsz egy egyedi landing oldalt.

Egy ilyen landing tökéletes választás lehet:
 • Egy új feliratkozógyűjtő csalidhoz
 • Ha webinárjaidhoz vagy élő videóidhoz szeretnél több nézőt gyűjteni
 • Ha kihívást szerveznél és ehhez gyűjtesz minél több résztvevőt
 • Ha szeretnél konkrétan egy terméket értékesíteni, amelynek akár webáruházként is egy külön aloldalt szánnál.
 • Ha olyan folyamatban gondolkodsz, amelynek első lépése a feliratkoztatás, második lépése viszont már a vásárlás.

Ha mindezek közül akár csak egy folyamatban is szeretnél előrelépni, akkor egy egyedi landing számodra is jó lépés lesz.

Kérheted a segítségünket
egyedi landing oldalak készítésében is?

Csapatunk számtalan egyoldalas, önmagában is tökéletesen hatékony oldalt tervezett és szövegezett az évek során, sok különböző témában. Volt már dolgunk mezőgazdasági témával, sportrendezvényekkel, rendőrség által szervezett kvízekkel, jótékonysági gyűjtéssel.

Biztos lehetsz benne, hogy a te céljaidhoz is el tudjuk készíteni a tökéletes landing oldalt.

Ha úgy érzed, a céges weboldal készítésben szükséged van segítségre, legyen szó akár egy komplex egyedi weboldalról, akár egy landing oldalról, segítünk megtervezni és elkészíteni a tökéletes honlapot!

Minden honlapunk

reszponzív egyedi honlapkészítés árak, profi honlaptervezés segítségével

Profi, egyedi reszponzív designnal készül

Egy céges egyedi honlapkészítés esetében nagyon fontos a bizalomépítés. Ránézésre melyik honlaptervező cégnek szavaznál bizalmat? Annak akinek az oldalára érve 2000-ben érzed magad, akinek nincs logója és üzleti stock fotókkal operál? Vagy annak a cégnek, aki profin használja az arculatát, és az aktuális trendeket figyelembe véve készült a honlapja? Persze nem csak a vizualitás alapján döntünk, de bizonyítottan nagy hatással van ránk. Mára az is alapvető követelmény, hogy a honlap okostelefonon és tableten is optimálisan jelenjen meg, azaz reszponzív legyen a design-ja. Éppen ezért már a honlaptervezés során nagy hangsúlyt fektetünk erre, így az általunk fejlesztett összes honlap reszponzív design-nal készül.reszponzív honlaptervezés és egyedi honlapkészítése céges weboldal készítés kedvező honlapkészítés árak meghatározásával

Könnyen kezelhető a látogatók és az adminisztrátorok számára egyaránt

A jó honlapnak nem csak a látogatók számára kell könnyen kezelhetőnek lennie, fontos, hogy az oldal szerkesztői, adminisztrátorai is könnyen és gyorsan tudják használni. Az egyedi honlapkészítés során saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk letisztult, egyszerű és könnyen szabható egyedi igényekre, nem mellesleg biztonságosabb, és gyorsabb mint egy sablon rendszer, mint a Joomla vagy a Wordpress.céges egyedi honlapkészítés árak Budapest

Teljesítménye pontosan mérhető

A jó honlapon szinte minden mérve van, így a reszponzív egyedi honlapkészítés során erre is figyelmet fordítunk. A Google analitikai platformja kiváló lehetőséget biztosít hogy minden, marketing szempontból fontos információt megtudjunk a látogatókról és a honlapon folytatott tevékenységükről. Emellett be van állítva egy olyan program is, ami a statisztikai adatokon túl láthatóvá teszi a felhasználók mozgását az oldalon, videón rögzíti a látogatók tevékenységét. Ez a két megoldás kellő információval lát el minket az oldal optimalizálásához, persze csak ha szükséges. Valamint jobban látható az is, miképp térül meg az egyedi honlapkészítés ára.reszponzív egyedi honlapkészítés árak Budapest

Folyamatosan optimalizálható

A jó honlap könnyen optimalizálható és bővíthető plusz funkciókkal. A sablon (Joomla, Wordpress) megoldásokkal szemben a saját rendszerünkben szinte bármilyen egyedi funkció gyorsan és hatékonyan lefejleszthető. Azért alakítottuk ki így saját rendszerünket, mert azt tapasztaltuk, hogy a profin marketingező cégek elképesztő ütemben növekednek. A folyamatos növekedésnek köszönhetően, olyan plusz funkciókra lesz igény, amelyek 1-2 évvel korábban még nem láthatóak. Ha nem jól választasz partnert és rendszert, akkor elképzelhető, hogy 1-2 éven belül teljesen a nulláról kell kezdened a folyamatot, és új honlapot kell csináltatnod. Egy bővíthető rendszerrel az új weboldal készítés árak megspórolhatók. 
HOGYAN ZAJLIK A HONLAPTERVEZÉS?
ISMERD MEG A FOLYAMATOT


 1. Megismerkedünk

  Számunkra nagyon fontos egy személyes, kötetlen és természetesen ingyenes találkozó, hiszen kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom.
 2. A meglévő honlap elemzése

  Abban az esetben ha van már a cégnek honlapja, akkor az új egyedi honlapkészítés előtt elemezzük az analitikai adatokat és feltárjuk az erősségeket, gyengeséget és természetesen a lehetőségeket.
 3. Az új honlap céljainak és szerkezetének megtervezése

  Meghatározzuk a fő célokat, majd priorizáljuk őket. Ezt követően megtervezzük a látogatói folyamatokat, hogy az érdeklődők a lehető legegyszerűbben elérhessék a céljukat (informálódás, vásárlás).
 4. A design elkészítése és véglegesítése

  A szerkezeti terv alapján elkészítjük azt a cég arculatába illeszkedő teljesen egyedi designt, amiről hisszük, hogy a leghatékonyabban képes teljesíteni a meghatározott célokat. A prezentálást követően véglegesítjük.
 5. A fejlesztés és tesztelés

  Az előzetesen egyeztetett funkciókat leprogramozzuk a honlapkészítés során saját fejlesztésű felhasználóbarát rendszerünkben, majd teszteljük. Ezt követően feltöltjük a tartalmakat, amelyeket vagy marketingeseink, vagy az ügyfél készít el.
 6. A honlap átadása

  Elindítjuk a honlapot, amely leggyakrabban az általunk biztosított, gyors és biztonságos szervereken fut. Ennek nagy előnye, hogy ha bármikor bármiféle problémát észlel az ügyfél, azonnal megoldjuk, nem lesz külsős cégre utalva.MENNYIBE KERÜL?
ISMERD MEG CSOMAGJAINKAT!Evo Start honlap

 • Egyedi, az ügyfeleink igényei alapján kidolgozott tartalomkezelő/adminisztrációs rendszer
 • Szöveges menüpontok (pl. bemutatkozás, szolgáltatások, kapcsolat) kialakítása az egyedi honlapkészítés során, amelyekben elhelyezhető szöveg, fotó, letölthető dokumentumok (pl.: word, pdf)
 • A menüpontok saját számítógépről szerkeszthetőek, programozói tudás nélkül
 • Felhasználói folyamatok megtervezése
 • Teljesen egyedi reszponzív weboldal készítése (a honlap mérete igazodik a kijelzőhöz)
 • Egyszerű üzenetküldő űrlap, amely megkönnyíti a látogatóknak a kapcsolatfelvételt
 • A vállalkozás telephelyének Google térképen történő megjelenítése a kapcsolat menüpontban
 • Képgaléria funkció (a képek mappákba rendezve tölthetőek fel a honlapra)        
 • Almenü (egy menüpont alatt további menüpontok létrehozását és szerkesztését biztosítja)·        
 • Blog/hírek modul (blogok admin oldalról hozzáadása, szerkesztése, törlése, publikálási idő megadása, kép feltöltési és szerkesztési lehetősége) 
 • Képcserélő modul (a kezdőlapon váltakozó képek jeleníthetőek meg, admin felületen  a képek cserélhetőek, bővíthetőek) 
 • Tartalomkezelő/adminisztrációs rendszer betanítása
 • Google Analytics integrálás

 • ÖSSZESEN 990.000 Ft+ÁFA

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS, BESZÉLJÜNK RÓLA »
 

Evo Pro honlap

 • Egyedi, az ügyfeleink igényei alapján kidolgozott tartalomkezelő/adminisztrációs rendszer
 • Szöveges menüpontok (pl. bemutatkozás, szolgáltatások, kapcsolat) egyedi honlapkészítés során történő kialakítása, amelyekben elhelyezhető szöveg, fotó, letölthető dokumentumok (pl.: word, pdf)
 • A menüpontok saját számítógépről szerkeszthetőek, programozói tudás nélkül
 • Felhasználói folyamatok megtervezése
 • Teljesen egyedi reszponzív honlapkészítés design (a honlap mérete igazodik a kijelzőhöz)
 • Egyszerű üzenetküldő űrlap, amely megkönnyíti a látogatóknak a kapcsolatfelvételt
 • A vállalkozás telephelyének Google térképen történő megjelenítése a kapcsolat menüpontban
 • Képgaléria funkció (a képek mappákba rendezve tölthetőek fel a honlapra)        
 • Almenü (egy menüpont alatt további menüpontok létrehozását és szerkesztését biztosítja)·        
 • Blog/hírek modul (blogok admin oldalról hozzáadása, szerkesztése, törlése, publikálási idő megadása, kép feltöltési és szerkesztési lehetősége) 
 • Képcserélő modul (a kezdőlapon váltakozó képek jeleníthetőek meg, admin felületen  a képek cserélhetőek, bővíthetőek) 
 • Tartalomkezelő/adminisztrációs rendszer betanítása
 • Google Analytics integrálás

PLUSZ A START CSOMAGHOZ KÉPEST

 • Nyelvkezelő beépítése a honlapba (maximum 3 db nyelv)
 • 2 óra profi fotózás (vezetői portrék és image képek)
 • Marketing audit (15-20 oldalas összefoglaló elemzés cége marketing tevékenységéről, és javaslatok megfogalmazása) 
 • A honlap GDPR-nak való megfeleltetése külsős szakértővel (ÁSZF, Adatvédelmi nyilatkozat elkészítése, és minden egyéb beállítás)

 • ÖSSZESEN:1.490.000 Ft +ÁFA

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS, BESZÉLJÜNK RÓLA »
Egyedi igényeim vannak

Ha csomagjaink között nem találod a céged számára a megfelelő ajánlatot, írj nekünk és egy ingyenes konzultáció során felmérjük az igényeidet, és elkészítjük egyedi ajánlatunkat.

 

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS, BESZÉLJÜNK RÓLA »

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK