EGY PROFI CÉGNEK
PROFI ARCULAT DUKÁL
ARCULATTERVEZÉS

MIÉRT FONTOS
A PROFI ARCULATTERVEZÉS?


Az arculat olyan a cégének, mint nekünk embereknek a megjelenésünk: az arcunk, testalkatunk, vagy az öltözködési stílusunk. Amikor sétálunk az utcán, szinte önkéntelenül is véleményt formálunk a szembe jövőkről. Ugyan nem ismerjük őket, és csak egy pillanatra nézünk rájuk, mégis számos következtetést vonunk le velük kapcsolatban. Nincs ez másképp a cégekkel, termékekkel, márkákkal kapcsolatban sem. Azt választjuk, ami szimpatikus, vonzó és profi. Éppen ezért fontos, hogy az arculattervezés egy kreatív, egyedi, könnyen megjegyezhető céges megjelenést eredményezzen.
ALÁTÁMASZTJA
CÉGE PROFIZMUSÁT


profi céges arculattervezés, arculatterv kivitelezés
A potenciális ügyféljelöltek számára nagyon fontos az első benyomás, amikor új partnert, szolgáltatást, vagy terméket keresnek. Egyszerűen nincs idejük és energiájuk minden lehetőséget alaposan felmérni, minden cégről informálódni. Az emberek átlagosan 3 másodperc alatt döntik el, hogy egy cég és annak weboldala szimpatikus-e nekik vagy sem. Itt jön képbe az arculattervezés. Ha nem megfelelő az első benyomás, mert például nem vonzó az arculat, vagy a cég weboldala a 2005-ös trendeket idézi, akkor ezek a potenciális vásárlók tovább állnak. Ezt egyetlen cég sem engedheti meg magának! Elengedhetetlen a megfelelő arculatterv alapján kialakított megjelenés!JÓL MŰKÖDIK CÉGE
ÖSSZES ARCULAT HORDOZÓJÁN


Amikor arculatot tervezünk, akkor egy olyan vizuális rendszert dolgozunk ki, amely arculatterv segítségével cége az összes online és offline felületen profin és egységesen tud megjelenni. Az egységesség kulcs kérdés, hiszen cége akkor tud hatékonyan épülni és erősödni az érdeklődők fejében, ha minden felületen ugyanazt a vizuális üzenetet kommunikálja. Az arculattervezés célja, hogy a megjelenési felülettől függetlenül cégét ugyanolyan jól be lehessen azonosítani például egy bélyegzőről mint egy háztömbnyi óriásplakátról.

arculattervezés minden arculathordozóra, a megfelelő arculatterv kialakítása elengedhetetlen


FIGYELEMBE VESZI
CÉLCSOPORTJA SAJÁTOSSÁGAIT


 arculattervezés ár célcsoport sajátosságaihoz igazítva, hogy a leghatékonyabb arculatterv kerüljön az ügyfeleink kezébe
Az arculattervezés során elemezzük célcsoportja demográfiai és pszichográfiai sajátosságait, hiszen nagyon fontos, hogy cége vizuális megjelenése vonzó legyen a célcsoportja számára. Gondoljunk bele, hogy mennyire más színekkel és formákkal lehet hatékonyan megszólítani egy vadászat iránt érdeklődő 40-es éveiben járó férfit, mint egy hasonló korú, főzés és gasztronómia iránt érdeklődő hölgyet. Éppen ezért az ügyfelünk célcsoportját leginkább megnyerő arculatterv kialakítására törekszünk.EGYSZERŰ, LETISZTULT ÉS
KÖNNYEN MEGJEGYEZHETŐ


Az arculat, a logó egy vizuális üzenet, aminek a legfőbb célja, hogy beazonosíthatóvá és megjegyezhetővé tegye cégét. Fontos, hogy a célcsoportja számára könnyedén megjegyezhető és tovább ajánlható legyen a cége. Ehhez fontos, hogy maga az arculattervben megfogalmazott vizuális üzenet a lehető legegyszerűbb legyen.

könnyen megjegyezhető arculattervezés


EGYEDI, SZAKÍT AZ
IPARÁGI SABLONOKKAL


egyedi kreatív arculattervezés ár
Szinte minden iparágnak megvannak a bevett szín és formai sablonjai, amelyek használata elsőre logikusnak tűnhet egy arculatterv kialakítása során, viszont ez roppant káros, hiszen rontja cége megjegyezhetőségét. Így érdemes a megszokottól eltérő arculatterv kialakításában gondolkodni, hiszen akkor tud igazán hatékonyan kiemelkedni a konkurensei közül, ha cége arculata friss és egyedi. A célunk, hogy az arculata megfelelőképpen képviselje cégét, jól beazonosítható és emellett vonzó legyen a célcsoportja számára.MI AZ ELSŐ LÉPÉS?
ISMERJE MEG A TERVEZÉS FOLYAMATÁT


 1. Megismerkedünk

  Számunkra nagyon fontos egy személyes, kötetlen és természetesen ingyenes találkozó, hiszen kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel megvan a kölcsönös szimpátia és bizalom.
 2. A kommunikációs irányvonal meghatározása

  Közösen feltárjuk a vállalkozás azon belső értékeit, amit érdemes kommunikálni az arculatterv kialakítása során. Meghallgatjuk és véleményezzük a színre és formára vonatkozó elképzeléseit, valamint megvizsgáljuk a célcsoportot.
 3. Logóterv prezentálása, véglegesítése

  Prezentáljuk a logó tervezetet, amennyiben szükséges átbeszéljük a módosítási javaslatokat. Ezt követően véglegesítjük a tervet.
 4. További arculati elemek megtervezése és prezentálása

  Elkészítjük az arculattervezés során kért további elmeket: névjegykártyát, levélpapírt, és a céges mappát, vagy borítékot, majd ezeket prezentáljuk és véglegesítjük.
 5. Az arculattervezés eredményének átadása

  Az arculatot interneten keresztül, vagy DVD-n adjuk át.


MENNYIBE KERÜL?
ISMERJE MEG CSOMAGJAINKAT!Céges kisarculat tervezés

 • Logó megtervezése
 • Névjegykártya tervezése
 • Email aláírás
 • Közösségi oldal design (cover és profilkép)
 • Facebook poszt sablon (3 db)

 • ARCULATTERVEZÉS ÁR ÖSSZESEN:179.000 Ft+ÁFA

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS, BESZÉLJÜNK RÓLA »

Céges prémium arculattervezés

 • Logó megtervezése
 • Névjegykártya tervezése
 • Email aláírás
 • Közösségi oldal design (cover és profilkép)
 • Facebook poszt grafikai sablon (3 db)
 • Levélpapír tervezése (Pl.: szerződésekhez)
 • Céges mappa tervezése
 • 12 oldalas négyzetes brosúra tervezése 
 • Dokumentum fedőlap és sablon tervezése (Pl.: árajánlat)

 • ARCULATTERVEZÉS ÁR ÖSSZESEN:289.000 Ft+ÁFA

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS, BESZÉLJÜNK RÓLA »

Egyedi igényeim vannak

Ha csomagjaink között nem találja a cége számára a megfelelő ajánlatot, írjon nekünk és egy ingyenes konzultáció során felmérjük az igényeit, és elkészítjük egyedi ajánlatunkat. 

 

ÉRDEKEL A SZOLGÁLTATÁS, BESZÉLJÜNK RÓLA »

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK