Blog

Te el tudsz vonatkoztatni a termékedtől?

Te el tudsz vonatkoztatni a termékedtől?
2017-01-02 11:48

Amikor egy ügyféljelöltnek mutatod be a terméked, az hogy néz ki? Csak sorolod a terméked jellemzőit, sajátosságait, vagy valóban a vevőre koncentrálsz, és arról beszélsz, hogy milyen problémáját oldja meg a terméked?
TOVÁBB »Mi a legnagyobb kihívás céged marketingjében?

Mi a legnagyobb kihívás céged marketingjében?
2016-05-25 09:39

Egy amerikai kutatás szerint a vállalkozások 33%-ának az a legnagyobb kihívása, hogy hogyan konvertálhatja vásárlóvá az érdeklődőit. Valóban, nem elég csupán megszerezni a látogatókat, azt is el kell érnünk, hogy belőlük vásárlók, majd visszatérő vásárlók váljanak.
TOVÁBB »Te hogyan tálalod a terméked?

Te hogyan tálalod a terméked?
2016-05-25 09:28

Nem elég, ha a terméked jó, a csomagolását is úgy kell kialakítanod, hogy az is azt sugallja, ezt a terméket érdemes megvenni! Már ránézésre át kell adnia, hogy ez valami minőségi, valami olyasmi, amit érdemes kipróbálni. Emberi arcoknál már bizonyították, hogy a szép arcú emberekről automatikusan jobb véleményt alakítunk ki, miért ne működne ez a termékcsomagolások kapcsán is?
TOVÁBB »Mi az elégedett ügyfél receptje?

Mi az elégedett ügyfél receptje?
2016-05-23 14:07

Gyakran hallani, hogy megszerezni egy új vevőt sokkal, de tényleg nagyságrendekkel többe kerül, mint rávenni egy régi vevőt arra, hogy ismét beléd fektesse a pénzét és a bizalmát. Ezt még ma is elfogadhatjuk alapigazságnak, pedig ma már tényleg sok és jóval olcsóbb eszközök állnak rendelkezésünkre az új vásárlók bevonzására mint abban a korban, amikor televíziós reklámokon, újsághirdetéseken és Arany Oldalakon vezetett az út a vásárló megszerzéséhez.
TOVÁBB »