HeltiQ Wart Freezer


A HeltiQ Wart Freezer egy otthon is könnyedén használható szemölcsfagyasztó, amelynek új weboldalt készítettünk.


Miben segítettünk?


  • új weboldal grafikai tervezése és programozása

Új weboldal grafikai tervezése és programozása


Bár a termék témája kevésbé izgalmas, azok számára, akik szemölcsökkel küzdenek, ez egy nagyon is fontos kérdés, ezért olyan weboldal elkészítésébe kezdtünk, amely ebben a témában átfogó segítséget nyújt, és nem csupán a termék értékesítésére fókuszál. 

Ebben az esetben már adott volt a termék csomagolása, így a weboldal megjelenését is ehhez kellett hozzáigazítatnunk.

A weboldal megtervezését a termék alapos megismerésével kezdtük, hiszen tudnunk kellett, mit fogunk láthatóbbá tenni a vásárlók előtt, és a termék mely előnyeire tudjuk építeni a kommunikációt. 

Megterveztük a weboldal új menürendszerét, amelyben helyet kaptak a legfontosabb információk, valamit arra is megoldást találtunk, hogyan kapcsolhatjuk össze a termék egyedi weboldalát a gyártó nagyobb méretű webshopjával kényelmes és egyszerű módon.

A termék főoldalának kialakítására különös figyelmet fordítottunk, hiszen itt szerettük volna megjeleníteni a legfontosabb előnyöket, amiért a látogató tovább kattint majd. 

 

Heltiq főoldal

 

Videók és podacastek megjelenítésével tettük színesebbé, tartalomban gazdaggá a főoldalt, hiszen ha rendelkezésre állnak a szöveges és képes elemek mellett dinamikusabb tartalmak, azokat előszeretettel használjuk a weboldal informatívabbá és izgalmasabbá tételére. 

Szerettünk volna, ha ebben a témában hasznos segítséget is tud nyújtani a weboldal, és nem csupán a termék előnyeiről, annak elérhetőségéről szólna a weboldal. Ezért létrehoztunk és tudástárat, ahol a szemölcsök fajtáiról és kezeléséről is olvashat a látogató. 

Helyet kaptak a weboldalon a gyakori kérdések is, hiszen bár egyre elterjedtebb az otthoni fagyasztásos kezelés, sokakban lehetnek még kérdések ezzel kapcsolatban.

A termék iránti bizalomépítést a főoldalon elhelyezett vásárlói véleményekkel segítettük elő. 

A weboldal főbb elemeinek átgondolása után elkészült a szerkezeti terv, majd a grafikai tervezés fázisa következett. 

A grafikai tervek jóváhagyása után átléptünk a programozás fázisába, hogy mielőbb eljuttathassuk a vásárlókhoz a megújult weboldalt. 


Heltiq új weboldala

Az eredmény 


A HeltiQ Wart Freezer weboldala áttekinthető, informatív lett, miközben a segítő információk megjelenítése nem ment sem az áttekinthetőség, sem a grafika rovására. 

Az elkészült weboldal megtekinthető itt: https://szemolcsfagyaszto.hu/
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK