ARTISTA FASHION Ruházati Márka


Az Artista Fashion Magyarország egyik legrégebbi designer ruha- és kiegészítő márkája. Azzal bíztak meg minket a tulajdonosok, hogy online felületen erősítsük a brandet és az újonnan készült webshopjukat népszerűsítsük, valamint növeljük meg az online vásárlások számát.


Miben segítettünk?


  • Marketing stratégia tervezés és kivitelezés
  • Facebook kommunikáció és hirdetések
  • Hírlevelek készítése 

Marketing stratégia


Az Artista márkával az együttműködés elején közösen meghatároztuk a legfontosabb online marketing stratégia célokat, és kiválasztottuk a releváns online csatornákat. amelyeken érdemes elindítani a márkaépítést és értékesítést. 

 

divatmárka marketing kommunikációja

 

Facebook kommunikáció 


Az Artista márkának folyamatos aktív jelenlétet javasoltunk a közösségi médiában. Részt vettünk a kommunikáció alapjainak tervezésében, folyamatosan, hónapról-hónapra finomhangoltuk a havi posztok tervezetét, és folyamatosan egyeztetünk a kiemelt akciók, kampányok kommunikációjának beépítéséről is. 


Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a posztok az értékesítés mellett a márkaépítést is támogassák, ami egy divatmárka esetében elengedhetetlen. 


Facebook hirdetések 

 

A közösségi kommunikáció részeként több szálon futó hirdetési stratégiával erősítettük az online jelenlétet. 


A bejegyzések hirdetésével folyamatosan növeltük az oldal elérését, emellett célzottan termékeket, termék kategóriákat is hirdettünk, hogy növeljük a vásárlások számát. 


Az időszakos kampányok és akciók népszerűsítésében szintén nagy szerepet kaptak a Facebook hirdetések, amelyekben folyamatosan használtuk a legújabb eszközöket, a képek mellett karusszel és videós hirdetésekkel is növeltük a vásárlók számát. 

Aktívan hirdettünk mind az új közönségnek, mind pedig a már meglévő követőknek a remarketing hirdetések keretein belül. 


Hírlevelek készítése 


Az Artista márka marketing kommunikációjának szerves része, hogy az időszakos kampányokról, akciókról, eseményekről folyamatosan értesítik a korábbi vásárlóikat, érdeklődőket. Ezeknek az értesítő leveleknek az elkészítésében is részt vettünk, a felépítés megtervezésétől a konkrét szövegek megírásáig. 


Eredmény


Az Artista márka frissen elindult webshopján, a kommunikációnak és hirdetéseknek köszönhetően azonnal folyamatosak lettek a megrendelések, melyek növekvő tendenciát mutattak az együttműködésünk ideje alatt, és ezzel stabil online lábat képeztek az értékesítésben. 
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK