AZAUTÓM Webáruház


Az AzAutóm startup 2015 márciusában indult azzal a céllal, hogy átláthatóbbá tegye a szervizelés világát a hétköznapi emberek számára. Marketing tervezéssel és kivitelezéssel segítettük munkájukat.


MARKETING TANÁCSADÁS ÉS KIVITELEZÉS


"Együttműködésünk Dániellel (Evobrands-el) igen jól működik és nem győzünk köszönetet mondani neki a professzionális támogatásért, amit cégünknek ad és amellyel segíti marketing aktivitásunkat. Az igényeink felé való nyitottsága, a felénk tanúsított türelme, naprakész tudása, valamint minőségi, kitartó munkája alapján csak ajánlani tudom őt. Nehéz manapság ilyen elkötelezett és kompetens üzleti partnert találni az online marketing világában."
 
TARDY GYÖRGY 
társalapító, operatív vezető
 

MARKETING TANÁCSADÁS


A cég két különböző termékkel, két különböző célcsoportot szólít meg. Minőségi, de jó áron értékesített autó alkatrészekkel a hozzáértő autósokat, míg az autó fenntartó szolgáltatásukkal azokat az autó tulajdonsokat, akiknek nincs magabiztos tudásuk, vagy idejük a szervizelésre. 
 
A közös munka során felmértük a lehetséges célcsoport igényeit és a számukra vonzó kommunikációs üzeneteket. Ezen üzeteket teszteltük, majd a tapasztalatok alapján folyamatosan tökéletesítjük a cég honlapját, és Facebook kommunikációját. 

 
Marketing stratégiát terveztünk
 

MARKETING KIVITELEZÉS

Az együttműködés során végzett feladatok:

  • Facebook bejegyzések írása
  • Facebook hirdetési kampányok indítása, optimalizálása
  • Blog bejegyzések írása
  • Hírlevelek írása
  • Grafikai tervezés

Az új weboldal tervei
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK