ELEFÁNT KLUB


Az országos hírű Elefánt Klub a zenekedvelő békéscsabai értelmiség kedvenc szórakozóhelye. Az arculatuk frissítéssel a szórakozóhely immáron vizuálisan is képes az általa képviselt értékeket kommunikálni.


ARCULATTERVEZÉS


"Amikor belevágtunk a közös munkába, még nem volt egységes arculata az akkori Elefánt Sörözőnek. Az EVOBRANDS a tervezés előtt alaposan felmérte a célcsoportunkat és rávilágított arra, hogy a klub elnevezés vonzóbb lehet a vendégeink számára. A kutatást és a névváltást követően kialakították az Elefánt Klub jelenlegi arculatát, amit azóta is dicsérnek a vendégeink. Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával, bátran ajánlom őket!"

BELANKA JÁNOS
tulajdonos
 
 

CÉLUNK AZ ÚJ ARCULATTAL

 
A szórakozóhely tulajdonosainak 2006 óta sikerült egy olyan erős brand-et felépíteni, amivel az Elefánt Klub felkerült Magyarország Blues zenei térképére, illetve a Békéscsabán és környékén élő értelmiség elsőszámú élőzenés szórakozóhelyévé vált. Az Elefánt Klub, korábbi nevén Elefánt Söröző régi arculata nem volt harmóniában a szórakozóhely által közvetített értékekkel és a célcsoport igényszintjével.
 
A közös munka kezdetén egy olyan új arculatot álmodtunk meg, ami képes vizuálisan visszaadni az Elefánt Klub értékeit, és ami beazonosíthatóvá és vonzóbbá teszi a szórakozóhelyet a célcsoport számára. 

Az Elefánt Klub régi és új logó
Az Elefánt Klub régi és új arculata 
 

AZ ÚJ NÉV MEGTALÁLÁSA

 
Az Elefánt név évek óta nagyon szépen működik, könnyen megjegyezhető, továbbadható, jó választás. A söröző kifejezés viszont megtévesztő volt a régi névben. Az Elefánt nem söröző és nem kocsma, annál sokkal több. A klasszikus sörözőkben nincsenek programok, nem jellemző az élőzene, éppen ezért javasoltuk a név újragondolását. A kultúr kocsma és a pub megnevezést elcsépeltnek éreztük, emellett az egyik fő konkurens pubként definiálja magát.

Azért javasoltuk a klub elnevezést, mert jól visszadja a hely mivoltát, és illik az Elefánt névhez. A célcsoport számára is ideális: a zenészek szívesebben lépnek fel egy klubban, míg az értelmiségi vendégkör is szívesebben mondja, hogy egy klubban töltötte a péntek estéjét, mint egy sörözőben. Továbbá az elefantklub.hu domain szabad volt, így minden adott volt a váltáshoz. 

 
Segítettünk a névadásban
 

A SZLOGEN KIALAKÍTÁSA


Az Elefánt Klubnak korábban nem volt tudatosan használt mottója, ezért úgy gondoltuk, hogy az új arculathoz egy profi szlogen is dukál. A célcsoport elemzésekor, interjú keretein belül megkértük a vendéget, hogy jellemezzék az Elefánt Klubot. A legtöbbször az élőzene, kikapcsolódás és kultúra kifejezések hangoztak el mint pozitívumok, így kézenfekvő volt, hogy ez a három kifejezés: alkossa a szlogent. Elefánt Klub - Élőzene. Kikapcsolódás. Kultúra.
 

AZ ARCULAT


Az arculat tervezés során fontos szempont volt a számunkra, hogy egy olyan egységes vizuális rendszert alakítsunk ki, amely a klub összes arculathordozóján jól működik. A logó tulajdonképpen egy pecsét, ami a cégnév mellett tartalmazza a szlogent, az alapítás évét, illetve utalást az élőzenére és Békéscsabára. 

új arculat az Elefánt Klubnak

 

Plakátterv az Elefánt Klubnak

 

 

 
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK