Multi4U Vitamin márka 


A Multi4U kimagasló minőségű és megfizethető árú termékeket állít elő elsősorban az étrendkiegészítők, vitaminok és élelmiszerek piacán. Piacra lépésüket és terjeszkedésüket csapatunkkal mi is segítettük.


Miben segítettünk?

  • Arculattervezés
  • Névadás
  • Termékcsomagolások
  • Weboldal grafikai tervezése 
  • Fizikai szóróanyagok

Arculattervezés

A cég piacra lépéséhez először is egy komplett arculat megtervezésére volt szükség, amelynek része volt a logó megalkotása is. 

A Multi4U logójának készítésekor figyelembe vettük, hogy egy “zöld”, környezettudatos cég számára készül új megjelenés, ezért kézenfekvő volt a zöld árnyalatok használata. A levél szimbólummal társítva, amelynek formája a betűkön is visszaköszön, egy könnyedén megjegyezhető vizuális megjelenést alkottunk meg. 

Multi4U új arculata


A teljes arculatot végigkísérik a természetes képek, és a nagy, tiszta terek, mivel fő célunk a letisztult megjelenés és az egyszerűség volt. 


Névadás

A csapatot segítettük a névadás folyamatában is. Olyan márkanevet szerettünk volna, amely könnyen megjegyezhető, fiatalos, ugyanakkor megfelel a marketing szempontoknak, a partnerek és a vásárlók igényeinek is. A névadási folyamat során közösen ötleteltünk, figyelembe vettük a termékkört, a hangzatosságot, és több lehetséges verzió után találtunk rá a tökéletes változatra. 


Termékcsomagolások

A termékcsomagolások készítésénél is tovább vittük a fő szín, a zöld használatát, és a konkurencia színeit figyelembe véve eltérő árnyalatokkal egészítettük ki. 

Új termékcsomagolások


Fontos szempont volt, hogy ezeken a csomagolásokon is meg tudjuk valósítani az elegáns, letisztult megjelenést, így a fehér szín dominás minden egyes csomagoláson. Ezzel el tudtuk érni azt is, hogy a csomagolások a célcsoport számára is jól megjegyezhetőek és tetszetősek legyenek. 

Ezekkel a szempontokkal tervezve sikerült elérnünk, hogy a polcokon jól felismerhető, markáns megjelenésű termékcsomagolásokat hozzunk létre. 

Minden termékre egyedi tervet készítettünk


Weboldal grafikai tervezése 

A weboldal elkészülését csupán a grafikai tervezéssel segítettük, azonban a szerkezeti tervektől segítettük a megfelelő webes megjelenés kialakítását. 

Természetesen az arculathoz igazodva három fő irányvonalat jelentettünk meg minden aloldalon: 

  • domináns legyen a letisztult megjelenés, ezáltal a nagy térközök és a fehér szín,
  • a zöld szín különböző árnyalataival frissebbé tettük a megjelenést,
  • a természetközeli képek pedig jól kiegészítették az elegáns, letisztult hatást.

A logóban is használt levél motívum számos helyen visszaköszön a weboldal grafikájában is, így alkotnak egységet. 

Minden aloldalt megterveztünk


A weboldal élőben is megtekinthető itt.


Fizikai szóróanyagok 

Mivel bevezetés alatt álló márkáról volt szó, fontos lépése volt a stratégiának egy, a lehetséges forgalmazó partnerek számára készült fizikai prospektus. 

Ebben a katalógusban nem csupán a forgalmazók számára fontos és vonzó érveket szerepeltettük, hanem megjelentek természetesen a már elérhető termékek is. 

A katalógus oldalain a weboldalon is jól érvényesülő zöld árnyalatok játéka figyelhető meg, a levélminták és a nagy térközök pedig elegánssá tették a szóróanyagot. 

Bemutatkozó anyaguk is igényes külsőt kapott
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK