Naphegy Étterem


A Naphegy Étterem és Terasz az Oxygen Wellness Naphegy étterme, amely kiváló fogásokkal várja a családokat, valamint az igényes rendezvényhelyszínt keresőket Budán.


Miben segítettünk?

 

  • közösségi média posztok (Facebook és Instagram)
  • Facebook hirdetések (posztok és események)
  • Fotózás

 
étterem menü grafika

 

Közösségi média posztok (Facebook és Instagram)

 

 A Naphegy Étterem közösségi média kommunikációjában fontos szerepet kaptak a hetente változó, ízletes menük, a különféle fogások bemutatása, valamint az étterem szolgáltatásainak és rendezvényeinek kiemelése. 

Olyan közösségi média stratégiát állítottunk össze, amely ezeket képes megfelelő arányban, harmonikusan megjeleníteni. 

A szövegek és a képi világ kidolgozására nagy hangsúlyt fektettünk, hogy mindez összhangban legyen az étterem prémium szolgáltatásával, helyszínével és ízeivel. Népszerűsítettük visszatérően eseményeket is, amelyeknek kommunikációját minőségi képekkel egészítettük ki. 

 

közösségi média kommunikáció

 

Facebook hirdetések

 

A bejegyzések nagyobb elérését hirdetésekkel segítettük, így az igényesen megírt posztok, valamint a mesterien megkomponált képek minél több emberhez jutottak el. 

A bejegyzések elérésének növelése mellett természetes más típusú hirdetéseket is használtunk. Kulcsfontosságú volt, hogy népszerűsítsük az étterem eseményeit, így ezekre rendszeres hirdetéseket készítettünk, kihasználva a lokális célzás adta lehetőségeket. Fotózás

 

Egy prémium helyszínt, a rendezvényeket, valamint az ételeket természetesen profi fotóssal készített, saját képekkel népszerűsítettük. Ehhez folyamatosan szükségünk volt minőségi, új képekre, ezért segítettük az éttermet a fotózások megszervezésében is, valamint konkrét briefet készítettünk a fotós számára minden egyes fotózáshoz. 

Ennek köszönhetően minden alkalommal olyan képek készültek, amelyeket később hosszabb távon is fel tudtunk használni a posztokhoz és az eseményekhez.   

 

fotózás étteremhez

 

Az eredmény 

A posztok és az események hirdetésével sikeresen megcéloztuk a Budán élő, prémium helyszíneket kereső vendégeket, így a hirdetésekkel pozitív visszajelzéseket és növekvő vendégszámot értünk el.  
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK