PHARMA M&M    


A Pharma M&M Gyógyszerészeti Bt. egy munkaerő közvetítő cég, akik gyógyszerészeket közvetítenek helyettesítésre. Az arculatuk megtervezésével bíztak meg minket.


PHARMA M&M    

ARCULATTERVEZÉS


"Fiatal ügyvezetőként, még tapasztalatlanul álltam az új kihívások előtt. Elképzeléseim megvalósításában nagy segítségemre volt az EVOBRANDS. Általuk kapott a cégem egy profi és egyben egyedi arculatot. Remélem, hogy a jövőben is dolgozunk még együtt!"
 
Mecséri András
ügyvezető
 

CÉLUNK AZ ÚJ ARCULATTAL

Az arculat legfőbb célja, hogy beazonosíthatóvá, megjegyezhetővé tegye a céget. Ezt szemelőtt tartva, szakítottunk a gyógyszerészeti iparág sablonjaival. Elvetettük a kék vagy a zöld szín használatát, illetve a pálcára vagy kehelyre feltekeredő kígyót. Aki ilyen sablonokat használ, az nehezíti cége beazonosíthatóságát.
 

AZ ARCULAT

A logó kialakításánál mind a forma, mind betűcsalád választásakor fontos volt, hogy profizmust sugalljon. Az arculattervezés során elkészült új megjelenés alátámasztja a cég profizmusát, segíti a bizalomépítést. Olyan vizuális rendszert dolgoztunk ki, amely a cég összes arculathordozóján jól működik. Pl.:

  • Az új weboldalon
  • Névjegykártyán
  • Bemutatkozó 12 oldalas brosúrában
  • Köpenyen
  • IngenVEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK