PHARMA M&M    


A Pharma M&M Gyógyszerészeti Bt. egy munkaerő közvetítő cég, akik gyógyszerészeket közvetítenek helyettesítésre. Az arculatuk megtervezésével bíztak meg minket.


ARCULATTERVEZÉS


"Fiatal ügyvezetőként, még tapasztalatlanul álltam az új kihívások előtt. Elképzeléseim megvalósításában nagy segítségemre volt az EVOBRANDS. Általuk kapott a cégem egy profi és egyben egyedi arculatot. Remélem, hogy a jövőben is dolgozunk még együtt!"
 
Mecséri András
ügyvezető
 

CÉLUNK AZ ÚJ ARCULATTAL

Az arculat legfőbb célja, hogy beazonosíthatóvá, megjegyezhetővé tegye a céget. Ezt szemelőtt tartva, szakítottunk a gyógyszerészeti iparág sablonjaival. Elvetettük a kék vagy a zöld szín használatát, illetve a pálcára vagy kehelyre feltekeredő kígyót. Aki ilyen sablonokat használ, az nehezíti cége beazonosíthatóságát.

 

AZ ARCULAT

A logó kialakításánál mind a forma, mind betűcsalád választásakor fontos volt, hogy profizmust sugalljon. Az arculattervezés során elkészült új megjelenés alátámasztja a cég profizmusát, segíti a bizalomépítést. Olyan vizuális rendszert dolgoztunk ki, amely a cég összes arculathordozóján jól működik. Pl.:

  • Az új weboldalon
  • Névjegykártyán
  • Bemutatkozó 12 oldalas brosúrában
  • Köpenyen
  • Ingen

   

 
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK