PixelPrint Nyomda


A PixelPrint nyomda beltéri és kültéri reklámok nyomtatását, kivitelezését vállalja kis és nagy példányszámban egyaránt. Kérésükre segítettünk a weboldaluk egyes részeinek átszövegezésében, sőt a rendszeres hírlevelek küldésében is.


Miben segítettünk?

  • Termékoldalak szövegezése
  • Rendszeres, heti hírlevelek grafikai és szöveges megvalósítása 

Termékoldalak szövegezése 

A nyomda esetében, bár rendkívül széles volt az a termékpaletta, amelyet elő tudtak állítani, a weboldalon ezek részletes leírására nem került sor. 

A legtöbb nyomdaterméknek egyedi aloldalt készítettek ugyan, azonban a szövegezésük rendkívül egyszerű volt. Együttműködésünk kezdetekor csupán az adott nyomdaipari termék 1-2 soros magyarázatára terjedt ki. 

Éppen ezért néhány egyeztetés alkalmával bekértük a szükséges adatokat, majd minden egyes termék aloldalhoz egyedi szöveget készítettünk, amely nem csupán keresőoptimalizálási szempontból volt sokkal előnyösebb, hanem tartalmazta azokat a legfontosabb tudnivalókat is, amelyek a megrendelőket foglalkoztatják. 

Sorra vettük nemcsak a termékek típusait és megrendelési lehetőségeit, hanem a rendeléssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket is, mint például az ár, a rendelés módja vagy a kiszállítás kérdése. 

Ezt követően javaslatot tettünk a szövegek elhelyezési módjára is, így végül egy sokkal informatívabb weboldal jöhetett létre. 

 

új megjelenés


Rendszeres hírlevelek küldése 

Miután az egyes aloldalakat bővítettük, ezek már alkalmassá váltak arra, hogy landing oldalként használhassuk őket heti hírlevelekben, amelyek a marketing stratégia részét képezték. 

A hírlevelek esetében minden alkalommal egyeztettük az aktuális célokat, például mely termékekre szeretnénk nagyobb keresletet generálni és ki a célcsoport. 

A hírlevél küldését a grafikai megjelenés újraépítésével kezdtük: teljesen új, egyedi fejlécet és láblécet kaptak a levelek, amely a modern megjelenés mellett a profizmust is erősítette. 

 

a hírlevelek grafikái

 

A levelek képi világa azonban nem merült ki ennyiben, a szövegtestbe további személtető ábrákat készítettünk a levelek esetében. 

Ezeket az igényes képeket olyan szövegekkel kombináltuk, amelyek részletesen kifejtették az adott nyomdatermék előnyeit, rendelési lehetőségeit, és természetesen nem maradhatott ki egyetlen levélből sem a cselekvésre buzdító felszólítás és gomb sem. 


Az eredmény

Az összehangolt szövegezés a weboldalon, a levelekben, valamint a hírlevelek rendszeresítése együttesen egy sokkal profibb kommunikációt eredményezett, amelynek köszönhetően sokkal könnyebbé vált az új ügyfelek megszerzése. VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK