SalesNG Szoftver


A SalesNG egy kifinomult rendszer, amely kifejezetten multinacionális cégek, valamint kereskedők számára készült, és egy programban nyújtja a számlázást, a készletkezelést, az értékesítők élő nyomon követését, és még számtalan hasznos funkciót.


Miben segítettünk?
Arculattervezés 


Az arculattervezést ezúttal is egy alapos felméréssel kezdtük, amely során megismertük a céget, magát a programot, anna felületét, működését, és részletesen meg tudtuk beszélni az új arculattal kapcsolatos elvárásokat. 

Az ügyfél kérése az volt, hogy a program számára olyan arculatot tervezzünk, amely egyszerű, letisztult, ugyanakkor profi megjelenésű, hiszen mindenképpen szerette volna tükrözni a fejlett technológiát, amely a program mögött áll. 

Így született meg az IT területen jól bevált kék egy mélyebb árnyalatának, valamint az élénk narancsnak a párosításával egy olyan logó, amely méltón képviseli a program tudását. 

 

új arculat tervezése

Új weboldal grafikai tervezése 


Az arculat elkészítése után az új weboldal grafikai megtervezését kaptuk kaptuk feladatul. A weboldalnak be kellett mutatnia magát a céget, a programot, ugyanakkor helyet kellett kapnia egy Tudástárnak is, amely a felhasználók számára könnyítette meg a program használatát. 

Mivel a programot már nagyobb cégek is használták, terveztünk külön aloldalt a megjeleníthető referenciáknak, valamint a megfelelő kapcsolatfelvételhez szükséges információknak is. 

Összességében a főoldal és 6 aloldal grafikai tervét készítettük el olyan formában, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a már elkészített arculathoz, ugyanakkor informatívak és praktikusak is legyenek. 

 

új weboldal tervezése

 

Az eredmény 


Az arculat és a weboldal terve egymást tökéletesen kiegészítették, és jól harmonizáltak egymással. Informatív és profi weboldal tervezet született meg az együttműködésünkből, a tervet pedig átadtuk programozásra. 
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK