ScentAir Hungary Illatmarketing


A ScentAir Hungary csapata már 9 éve nyújt úttörő szolgáltatásokat az illatmarketing területén, minket pedig azzal kerestek meg, hogy szeretnék, ha weboldaluk is tükrözné azt a profizmust, amivel kiszolgálják ügyfeleiket.


Miben segítettünk?


  • új weboldal grafikai tervezése és programozása

Új weboldal grafikai tervezése és programozása


https://scentair-hungary.hu/

Mivel a cég egy amerikai cégcsoport magyar képviselője, a logó már adott volt, illetve rendelkezésünkre állt egy olyan arculat, amellyel az anyacég képviselteti magát. Ugyanakkor az is kifejezett kérése volt az anyagcégnek, hogy leányvállalata megjelenése ne legyen összekeverhető velük. 

Ennek mentén dolgoztuk ki azt a megjelenést a weboldalon, ami kapcsolódik az anyacégéhez, mégis más, ugyanakkor tökéletes képes megjeleníteni az illatmarketing haladó eszközeit. 

A légiesség kulcsfontosságú volt a teljes honlap megjelenésében, ahogy az átláthatóságot is központi helyen kezeltük. 

 

ScentAir főoldal tervezés

 

Mint minden honlaptervezési projektünknél, először tartottunk egy egyeztetést, ahol felmértük a fő célokat, valamint meghatároztuk közösen azokat az elemeket, amelyeket hangsúlyozni szeretnének az új weboldalon. 

Ezt követően kidolgoztunk egy részletes szerkezeti tervet, amely már tartalmazta a főoldal és minden tervezendő aloldal fő elemeit, majdnem végleges szövegeit, és természetesen azokat a blokkokat, amelyekből szerettük volna felépíteni a végső megjelenést. 

A szerkezeti terv kialakításánál nem csupán azt vettük figyelembe, hogy a szükséges információk hol jelenjenek meg, hanem kreatívan játszottunk a további, kapcsolódó blokkok lehetőségeivel is, így az eredeti weboldalnál sokkal informatívabb, áttekinthetőbb és bővebb tervet tudtunk készíteni. 

A szerkezeti terv jóváhagyása után léptünk tovább a grafikai tervezésre, ahol minden elem elnyerte végső formáját, és a weboldal megkapta az a légies, modern megjelenését, amivel kitűnthet konkurensei, de az átlagos weboldalak közül is. 

A grafikai tervek elfogadását követően megkezdtük a weboldal programozási feladatait, hogy ne csak megjelenésében, de funkcionalitásában is tökéletesen működő weboldalt adhassunk át. 

 

ScentAir weboldal megújítás

 

Az eredmény 


A ScentAir Hungary egy teljesen megújult weboldallal szolgálhatja ki az érdeklődőket, amely megfelel minden elvárásnak marketing és grafikai szempontból is. Informatív és látványos, ezek mégsem mentek a funkcionalitás rovására. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek a honlapnak az elkészítésében részt vehettünk.
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK