VÁNDOR OUTDOOR Túraszervezés 


A Vándor Outdoor szabadidős tevékenységeket: gyalog, vízi- és kerékpártúrákat szervez cégeknek, baráti társaságoknak. Névadással, arculat frissítéssel és honlap design-nal segítettük a kommunikációjukat.


ARCULATTERVEZÉS


"Az EVOBRANDS rávilágított a profi marketing stratégia fontosságára. Rájöttem, hogy egy logó, vagy honlap önmagában nem sokat ér, ha nincs mögötte egy jól átgondolt marketing rendszer. Nyugodt szívvel ajánlom a csapatot bárkinek, mert minden esetben eredményes, profi munkát kaptam tőlük. Köszönöm nekik az új szlogent, a honlaptervezést, az arculatot és a mérhető, eredményes marketinget."
 
VÁRADI ISTVÁN 
Vándor Outdoor
 

új arculat a Vándor Outdoornak

 

CÉLUNK AZ ÚJ ARCULATTAL

A cég korábban Vándor Vízitúra márkanéven futott, viszont a közelmúltban kerékpár és gyalogtúrákkal bővült a szolgáltatás palettájuk, így indokolt vált a márkanév frissítés. 
 
A közös munka kezdetén olyan új arculatot álmodtunk meg, ami vizuálisan utal a szolgáltatás palettára, és beazonosíthatóvá, vonzóbbá teszi a céget a célcsoport számára. 

új arculat a Vándor Outdoornak
A Vándor Vízitúra régi és új arculata
A Vándor Vízitúra régi és új arculata 
 

arculathordozók

 

A SZLOGEN KIALAKÍTÁSA

"Töltődj fel a szabadban!"

A szlogen megalkotásakor a célcsoport egyik legnagyobb motivációját vettük alapul, a hétköznapokból való kiszakadást és a szabadban való feltöltődést. 
 

AZ ARCULAT


Az arculat tervezés során fontos szempont volt a számunkra, hogy egy olyan egységes vizuális rendszert alakítsunk ki, amely a cég összes arculathordozóján jól működik. Pl.:

  • Az új weboldalon
  • Névjegykártyán
  • Plakáton, szórólapon
  • Pólón
  • Kajakon-kenun
  • Biciklin

WEBDESIGN


Az új honlap design-jának tervezésekor az volt a célunk, hogy az oldal friss, vonzó és letisztult legyen. Végigterveztünk minden látogatói folyamatot, hogy az érdeklődő a lehető legkönnyebben juthasson el a céljáig. Minden szolgáltatás, illetve túrának profin megtervezett aloldala van, ami külön tervezés nélkül, azonnal hirdethető a Facebook-on, illetve a Google AdWords hálózatában. 

 weboldal terv a Vándor Outdoornak

 

A főoldali váltakozó a három fő célcsoportot szólítja meg: a baráti társaságokat, a cégeket és az iskolákat. Megjelenítettük a fő szolgáltatásokat, illetve a közeljövőben esedékes túrákat, amikről már a főoldalon megkapjuk a legfontosabb információkat. 
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK