eMARKT - Műszaki Áruház


Az eMARKT csomagolássérült és esztétikai hibás termékek értékesítésével foglalkozik szegedi, valamint budapesti üzletében és webáruházán keresztül.


Miben segítettünk?


 • Facebook és Instagram posztok
 • Facebook hirdetések
 • Hírlevelek
 • Google Ads hirdetések 
 • Grafikai tervezés
 • Fotózás 

Facebook és Instagram posztok


A eMARKT kommunikációjának tervezésekor fontos szempont volt, hogy annak ellenére, hogy csomagolássérült és esztétikai hibás termékekkel foglalkoznak, ezeket a termékeket kellően vonzóvá tudjuk tenni a vásárlók szemében. Ezért a posztok grafikai és szöveges kivitelezésére nagy hangsúlyt fektettünk. 

Szerettük volna elkerülni azt is, hogy az oldalon csupán értékesítést célzó posztok legyenek, ezért több edukatív tartalmat és hasznos tippet tartalmazó írást is megjelentettünk például a gépek kevésbé ismert funkcióiról. Így a posztoknak nem csupán a megjelenése, de a tartalma is rendkívül változatos volt. 

 

közösségi média grafikák és szövegek

 

 

Facebook hirdetések


Annak érdekében, hogy a posztok minél több emberhez eljussanak a népes követőtáborból, ugyanakkor folyamatosan új embereket is képesek legyünk megcélozni, több hirdetési céllal különböző kampányokat futtatunk.

Támogattuk a posztok megjelenését, elérését, készítettünk offline boltfelkereséseket segítő kampányokat, és természetesen a webáruház forgalmát is erősítettük a megfelelő termékcsoportok hirdetésével. 

Ez utóbbit szorosan együttműködve, az aktuális raktárkészlet függvényében tettük meg. 

Ezekkel mennyiségű weboldal látogatást tudunk generálni, növekedett a telefonhívások és az online vásárlások, érdeklődések száma is. 

 

Facebook hirdetések kezelése
 
 

Szövegírás - hírlevelek


A feliratkozók minden hónapban új hírlevelet kaptak, amelyben az aktuális újdonságokat, legjobb vételeket helyeztük a középpontba. Ezek a hírlevelek lényegretörőek, de nagyon informatívak voltak, így a gyorsan változó készlet legjobb darabjait segítette értékesíteni a hírlevél feliratkozók körében. 

 

Google Ads hirdetések 


A Google Ads hirdetések elengedhetetlen részét képezték a marketing stratégiának, hiszen nagyon jól tudtunk hirdetni a különböző gépekre, amelyekre a felhasználók kerestek. Bevetettük a Google Shopping hirdetéseket, keresőszavas valamint Display hirdetéseket is. 

Célunk volt a termékek értékesítése mellett a márka ismertebbé tétele, így erre is kidolgoztunk egy megfelelő kampányt. 

 

Grafikai tervezés


Együttműködésünk során számos grafikai tervezési feladatot kaptunk, mint például az egyes üzletekben kihelyezett táblák, plakátok, vagy az online kommunikációhoz szükséges elemek:

 • posztok grafikái
 • borítóképek
 • weboldal bannerek
 • hírlevél grafikák
 • popup grafikák 

grafikai tervezés plakátok készítése

 

Fotózás 


Annak érdekében, hogy a termékeket minél jobban jeleníthessük meg, több alkalommal szerveztünk fotózást a boltokban, ahol nemcsak az üzletet fényképeztük a hangulatképekhez, hanem az egyes termékekhez is készítettünk olyan képeket, amelyeket később fel tudtunk használni a grafikai tervezéskor. 

Együttműködésünk során szépen gyarapodott az aktív Facebook követők, valamint a vásárlók száma, és egy igényes, konzisztens kommunikációs stratégiát tudtunk kialakítani.
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK