Herzéria gyógynövényes sampon és ampulla


A Herzéria gyógynövényes sampon és ampulla termékcsalád, amely segíti az otthoni professzionális hajápolást. A termék weboldalának megtervezése izgalmas feladat volt számunkra.


Miben segítettünk?


  • új weboldal grafikai tervezése és programozása

Új weboldal grafikai tervezése és programozása


A Herzéria termékcsomagolása már adott volt és jó kiindulópontot adott az új honlap arculatának kialakításához. Mindig izgalmas, amikor olyan weboldalt kell felépítenünk, amely látszólag egyszerű, hiszen mindössze egy termékcsalád köré épül, azonban pont ezekben az esetekben kell nagyon figyelmesen és körültekintően tervezni, hogy a honlap kellően informatív legyen, de mégsem unalmas.

A weboldal megtervezését a termék alapos megismerésével kezdtük, hiszen tudnunk kellett, mit fogunk láthatóbbá tenni a vásárlók előtt, és a termék mely előnyeire tudjuk építeni a kommunikációt. 

Megterveztük a weboldal új menürendszerét, amelyben helyet kaptak a legfontosabb információk, valamit arra is megoldást találtunk, hogyan kapcsolhatjuk össze a termék egyedi weboldalát a gyártó nagyobb méretű webshopjával kényelmes és egyszerű módon.

A termék főoldalának kialakítására különös figyelmet fordítottunk, hiszen itt szerettük volna megjeleníteni a legfontosabb előnyöket, amiért a látogató tovább kattint majd. Több módon is kiemeltük a termék természetes összetevőit és hatékonyságát, amit grafikailag is sikerült változatosan megoldani. 

 

Herzéria főoldal elkészítése

 

Fontosnak tartottuk, hogy eltérve a sablontól, ne csupán a termékről és annak előnyeiről beszéljünk, hanem helyet kapjon egy olyan Tudástár is, amelyet felkeresve a látogatók további hasznos információkat kapnak a termékről és az otthoni hajápolásról is. 

A termék iránti bizalomépítést a főoldalon elhelyezett vásárlói véleményekkel segítettük elő. 

Mivel kiemelten fontos marketing eszköznek tartjuk a hírlevelet, a honlapból nem maradhatott ki a hírlevél adatbázis építését szolgáló feliratkozási lehetőség is, azonban erre is kreatív megoldást találtunk, mellőztük a sablonokat. 

A weboldal főbb elemeinek átgondolása után elkészült a szerkezeti terv, amelyet a megrendelő is azonnal jóváhagyott, majd a grafikai tervezés fázisa következett. 

A termék csomagolásán is látható erős alapszínt hívtuk segítségül, és olyan izgalmas megoldásokat vittünk a tervbe, amely fiatalossá és frissé tette a weboldal megjelenését. 

A grafikai tervek jóváhagyása után átléptünk a programozás fázisába, hogy a vásárlók mielőbb teljes körűen használhassák az elkészült weboldalt. 

 

Herzéria új weboldal készítése
 

Az eredmény 

A Herzéria weboldala friss és fiatalos lett, amely tökéletes illik a termék megjelenéséhez, ugyanakkor informatív és segíti a marketing célok elérését is. 

Az elkészült weboldal megtekinthető itt: https://herzeria.hu/hu




VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK