Sportkártya Sport Pass


A Sportkártya egy országszerte működő, országosan ismert cég, amelynek fő tevékenysége a sportolás segítése. Egyetlen bérlet áráért közel 400 helyen biztosítanak sportolási lehetőséget, ráadásul mindezt modern, online köntösben.


Miben segítettünk?

 • egyedi landing oldalak készítése
 • Közösségi média posztok (Facebook és Instagram)
 • Facebook hirdetések, Facebook marketing stratégia
 • Google Ads hirdetések
 • blogok írása
 • szórólapok készítése
 • hírlevelek készítése
 • új kampányukban egy ikonikus figura, Zsolti alakjának kidolgozása

 

“Számunkra fontos volt az, amikor a marketinghez csapatot kerestünk, hogy minden egy kézben legyen. Nem kell külön minden csatornára más-más emberekkel dolgoznunk, hanem a Facebook, Instagram, Google Ads-ek, hirlevelek elkészítése is a csapat kezében van. A blogok írásában is ők segítenek, így a Sportkártya Kft. számára fontos kommunikációs csatornákat mind az Evobrands működteti. Nagyon jó az együttműködés a csapattal és mindemellett kimondottan jó fejek, ezért a meetingjeink is mindig jó hangulatban zajlanak. Bátran tudjuk őket ajánlani.”

Bánkúti Tamás - Ügyvezető, Sportkártya

Egyedi landing oldalak készítése 


A cég, bár rendelkezett egy weboldallal, annak felépítése nem volt alkalmas arra, hogy a folyamatosan futó hirdetések landing oldalául szolgáljon. Éppen ezért készítettünk egy jól átgondolt, tartalmában egyszerűsített, mégis informatív, grafikailag szépen kidolgozott landing oldalt, amelyre később a hirdetési forgalmat irányíthattuk. 

Új bérletük bevezető kampányában ismét szükség volt egy új landing oldalra, amelyet nem csupán grafikájában és szövegében támogattunk, de aktívan részt vettünk egy merőben új kommunikációs stílus kidolgozásában is. 

 

egyedi landing készítés
 
 
 
 
bérletes aloldal készítése

 

Közösségi média posztok (Facebook és Instagram)

 

A Sportkártya aktív közösségi média kommunikációt folytat mind Facebook oldalán, mind pedig az Instagramon. Folyamatosan együttműködtünk a havi Facebook kommunikáció tervezésében, a poszttervek készítésétől a szövegek és a grafikák legyártásáig. 

Így sikerült egy színes kommunikációt megvalósítani, amelyben helyet kaptak a sportoláshoz hasznos tippek, a diétás receptek, valamint a legfontosabb elfogadóhelyekkel és bérletekkel kapcsolatos információk is. 

Folyamatosan figyeltünk arra, hogy a tartalmak ne billenjenek át csupán elfogadóhely vagy bérletajánló posztok sokaságává, hanem mindvégig megmaradjon a kiegyensúlyozott tartalom az edukáció, a tippek és a hasznos információk skáláján. 

 

közösségi posztok

 

Facebook hirdetések


A közösségi kommunikáció részeként természetesen segítettük nem csupán a posztok terjedését, hanem egyedi kampányokat is folyamatosan kidolgoztunk. 

A bejegyzések hirdetésével folyamatosan növeltük az oldal elérését hónapról hónapra, emellett célzottan a bérleteket is hangsúlyozottan hirdettük. 

A Facebook hirdetések esetében kiaknáztuk a rendelkezésre álló lehetőségeket, folyamatosan a legfrissebb fejlesztéseket bevetve annak érdekében, a hirdetések minél eremdényesebbek legyenek az applikációletöltéseket, valamint a bérletvásárlásokat tekintve.  

Aktívan hirdettünk a még hideg közönségnek, és a már meglévő, hűséges követőknek a remarketing hirdetések keretein belül. 


Google Ads hirdetések


A Facebook hirdetések mellett természetesen a Google Ads kampányok lehetőségeit is kiaknáztuk. Futtattunk keresőszavakra fókuszáló, szöveges hirdetéseket, valamint a különböző weboldalakon megjelenő Display hirdetéseket is. 

A hirdetési stratégia része volt, hogy erősítsük a márka ismertségét, ugyanakkor a bérletvásárlások elősegítésére is számos különböző kampányt futtattunk. Odafigyeltünk a megfelelő platformokra való optimalizálásra, és folyamatosan új kreatívokkal frissítettük a megjelenést. 


Szövegírás - blogcikkek készítése


A Sportkártya blog minden hónapban új cikkekkel bővül, amelyekhez 2-4 tartalmat készítettünk havonta releváns témákban. A témák között szerepeltek például a Sportkártya elfogadóhelyein űzhető mozgásformák, amelyeket minél inkább meg tudtunk ismertetni az olvasókkal. Természetesen az évszaknak megfelelő mozgás- és edzéstippek, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó témák sem maradhattak ki a cikkek témáinak sorából. 


Grafikai tervezés


Együttműködésünk során a legkülönbözőbb grafikai munkákban segítettük a Sportkártya csapatát.

 • posztok grafikái
 • Facebook borítóképek készítése
 • óriásplakátok
 • szórólapok
 • irányítótáblák

Bármilyen grafikai kérésre képesek vagyunk a lehető legjobb megoldást nyújtani. 

 

szórólapok készítése

 

Szórólapok, plakátok készítése 


A szórólapok és plakátok grafikai tervezése mellett természetesen azok szövegezésében is részt vettünk, hogy pontosan a megfelelő információk kerüljenek a plakátokra és szórólapokra. 

 

plakátok készítése

 

Hírlevelek készítése


A cég kommunikációjának szerves része volt a legalább havi szintű hírlevelek kiküldése. A hírlevelekben folyamatosan többféle információt adtunk át az olvasóknak, olvashattak az aktuális bérletakciókról, az új blogcikkekről, a legnépszerűbb elfogadóhelyekről, így mindig tartalmas levél érkezett az online postaládájukba. 


Zsolti életre hívása


Új típusú bérletük kommunikációja meglehetősen bátor kommunikációs vonal mentén történt, ehhez pedig szükség volt egy új figura megalkotására, ő volt Zsolti alakja, a lakótelepi macsó, akinek első a spórolás, imádja a csajokat, és a maga vicces módján “savazza” a hagyományos bérletmodelleket. 

Zsolti karaktere

Az új kommunikáció kidolgozásában aktívan részt vettük, valamint Zsolti formába öntésében grafikailag is segédkeztünk. 

UPDATE: Sajnálattal értesültünk arról, hogy a COVID okozta új helyzetben a Sportkártya csapata úgy döntött, nem folytatják tevékenységüket, így felületeik már nem elérhetők.
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

AZ ELSŐ TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL EGY INGYENES KONZULTÁCIÓT TARTUNK